Verhuur Nieuw Schuylenburcht: Van 5 maart tot 12 maart worden 44 appartementen via WoningNet geadverteerd

Ben je geïnteresseerd in een sociaal huur appartement? Zet dan dinsdag 5 maart alvast in je agenda! Vanaf dan is het mogelijk om op een appartement van Nieuw Schuylenburcht te reageren. Dit kan tot 12 maart 8.00 uur op www.woningnetregioutrecht.nl. We geven graag alvast wat informatie. Op 29 februari wordt ook nog een informatiebijeenkomst georganiseerd voor wie daar behoefte aan heeft. Inloop is vanaf 14.00 uur, de het programma start om 14.15 uur. Aanmelden om aanwezig te zijn was mogelijk tot 28 februari 12 uur. 

Deze bijeenkomst kan ook digitaal bekeken worden:

https://kerkdienstgemist.nl/stations/1247-Ontmoetingskerk---Oudewater/events

Achteraf terugkijken is ook mogelijk

De volgorde van toewijzing 20 senioren appartementen

  1. Huurders van 65 jaar of ouder van De Woningraat die een woning achterlaten in de gemeente Oudewater wat voldoet aan de regeling van Groot naar Beter (minimaal 3k-EGW > 75 m²). Volgorde op basis van inschrijfduur bij WoningNet regio Utrecht
  2. Inwoner van gemeente Oudewater van 65 jaar of ouder. Voorrang van Groot naar Beter. Volgorde op basis van inschrijfduur bij WoningNet regio Utrecht.
  3. Overige personen die ingeschreven zijn bij WoningNet regio Utrecht en 65 jaar zijn of ouder. Voorrang van Groot naar Beter. Volgorde op basis van inschrijfduur van WoningNet regio Utrecht.
  4. Woningzoekende ingeschreven bij WoningNet regio Utrecht. Volgorde op basis van inschrijfduur van WoningNet regio Utrecht.

We passen van Groot naar Beter toe met huurkorting!

De volgorde van toewijzing 24 appartementen voor overige woningzoekenden

1. Woningzoekende ingeschreven bij WoningNet regio Utrecht. Volgorde op basis van inschrijfduur van WoningNet regio Utrecht.