Back to listview

Lentehof, nieuwbouw 40 appartementen

Lopik

Aantal woningen: 40

Over dit project

Op het terrein naast het gemeentehuis waar vroeger dorpshuis Wieleroord heeft gestaan bouwt De Woningraat 40 appartementen. De gemeenteraad heeft inmiddels het bestemmingsplan vastgesteld.   


In samenspraak met de gemeente Lopik en de Vereniging Groepswonen voor Ouderen Lopik is een appartementencomplex ontworpen welke uitermate geschikt is voor de doelgroep senioren.

De appartementen worden rolstoel vriendelijk en voldoen straks aan het WoonKeur label. Dit label zorgt er voor dat de woningen geschikt zijn voor ouderen. Het ontwerp bestaat uit twee blokken met daar tussen een overdekte tussenruimte. Deze ruimte is geschikt voor het houden van activiteiten welke door Groepswonen worden georganiseerd. Het ontwerp van het gebouw is gemaakt door Op ten Noort Blijdenstein. Deze architect heeft ook het Medisch Centrum Lopik ontworpen en de laatste uitbreiding in de wijk De Gaarden in Lopik. Om voor een appartement van de Lentehof in aanmerking te komen dient u ingeschreven te staan bij Woningnet.

Wooncoach

De Wooncoach Senioren helpt met advies en het zetten van de juiste stappen. Hier vindt u de flyer over de wooncoach. U kunt de flyer zelf uitprinten, of gedrukte exemplaren bestellen via wooncoachlopikstadenl. De wooncoach is ook telefonisch bereikbaar via 06- 51 74 97 26 of 06- 10 06 07 83 op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur.De voorbereidingen voor het nieuwbouw project Lentehof te Lopik is in volle gang. In het eerste kwartaal van 2018 zal er gestart worden met de eerste werkzaamheden voor het bouwen van 40 appartementen naast het gemeentehuis.

Verhuurplanning

De start van de verhuur van de appartementen zal in de eerste helft van 2018 zijn. Zodra er een definitieve planning beschikbaar is zullen we daarover op onze website communiceren.

 

 

 


Algemeen

 • Plaats Lopik

Kenmerken

 • Aantal woningen 40
 • Doelgroep Senioren

Planning

 • Start bouw Eerste kwartaal 2018
 • Datum van oplevering Vierde kwartaal 2018
 •  
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden