TE KOOP: Uitweg 17 te Lopikerkapel

Publicatiedatum: 11-09-2020

 

Verkoopprijs € 215.000,-- k.k.

Nieuw in de verkoop is deze verrassende HOEKWONING met nette afwerking. De woning is gelegen in het buurtschap Uitweg (Lopikerkapel) tussen de kern van Lopik en IJsselstein. Winkels zijn op enige afstand aanwezig.

De woning heeft een sfeervolle woonkamer met schouw en nette laminaatvloer, dichte woon-/eetkeuken met nette standaard inbouwkeuken, doucheruimte en toilet (netjes en in licht tegelwerk uitgevoerd), ruime achtertuin met houten berging, zijtuin met in ruime mate parkeergelegenheid. Op de verdieping totaal drie slaapkamers. Zolder/bergruimte aanwezig.

Verkoopprocedure

Het is alleen voor huurders van De Woningraat mogelijk om de woning te kopen. Als er geen huurders geïnteresseerd zijn in koop wordt de woning verhuurd. De woningen worden  dus niet aangeboden aan overige geïnteresseerden. Het doel is namelijk dat er weer een woning beschikbaar komt om te verhuren.

Wilt u in aanmerking komen voor deze woning, dan dient u zich uiterlijk 30 september 2020, vóór 12.00 uur in te schrijven voor koop via inschrijfformulier. De volgorde van toewijzing staat op het inschrijfformulier. Indien binnen 1 categorie meerdere inschrijvingen worden ontvangen, zal er worden geloot. 

De komende maanden zullen nog twee woningen in de gemeente Lopik door De Woningraat op deze manier te koop worden aangeboden. 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden