Te koop: Garen 22 (Oudewater)

Publicatiedatum: 19-11-2018

Modern 3-kamer appartement van circa 79 m² met ruim balkon, gelegen op de eerste verdieping (2e woonlaag) in een verzorgd appartementengebouw met lift.
• Bouwjaar 2011
• Lichte woonkamer door grote raampartijen
• Moderne keuken in L-opstelling v.v. inbouwapparatuur (combimagnetron, koelkast, vaatwasser, 5-pitsgaskookplaat en wasemkap)
• Doorlopende laminaatvloer.
• 2 slaapkamers
• Schuifpui naar balkon op het noordwesten, circa 14 m ², waar u ’s zomers begin van de middag tot zonsondergang heerlijk  in het zonnetje kan zitten.

Koopsom: € 227.700,-- k.k. (koopsom = marktwaarde € 253.000,-- met 10% korting)

LET OP!!

Deze woning kan met 10% korting worden gekocht. Dit is alleen mogelijk voor categorieën 1 t/m 3 (zie inschrijfformulier). Neem voor de voorwaarden contact op met Aprilmakelaars of De Woningraat. Meer informatie is ook beschikbaar op www.dewoningraat.nl

VERKOOPPROCEDURE:

Wilt u in aanmerking komen voor dit appartement, dan dient u vóór 3 december 2018 om 12.00 uur,  een inschrijfformulier in te leveren bij De Woningraat. Dit formulier is verkrijgbaar bij De Woningraat, Kapellestraat 19 te Oudewater. Dit formulier is verkrijgbaar bij De Woningraat, Kapellestraat 19 te Oudewater. U kunt het formulier ook hier downloaden. Wanneer er meerdere inschrijvingen per categorie zijn, zal er een loting plaatsvinden.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden