Te Koop Florijn 15 (Benschop)

Publicatiedatum: 29-05-2019

 

Licht en sfeervol 3-kamerappartement, gelegen op de 1e verdieping, met eigen parkeerplaats en berging ca. 4 m2. Het kleinschalige appartementencomplex is in 2010 is gebouwd en wordt goed onderhouden. Het complex is gelegen in het dorp van Benschop, met diverse voorzieningen op slechts een steenworp afstand. Met de auto bevindt u zich binnen enkele minuten op de diverse uitvalswegen richting de snelwegen. Het appartement is fraai en modern afgewerkt en derhalve instapklaar.

Indeling

Galerij, hal, twee slaapkamers, stook-/bergruimte met de opstelling van de cv-ketel, separate toiletruimte, nette badkamer voorzien van douchecabine, wastafel, tweede toilet en de aansluitingen voor de wasapparatuur, riante, lichte living, voorzien van twee Franse balkons met dubbele openslaande deuren en open keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur.

Koopsom €  199.500

VERKOOPPROCEDURE:

Wilt u in aanmerking komen voor deze woning, dan dient u vóór 17 juni 2019, 12.00 uur een inschrijfformulier in te leveren bij De Woningraat. Dit formulier is verkrijgbaar bij De Woningraat, Kapellestraat 19 te Oudewater of bij de servicepunten in Benschop en Lopik. Het formulier is ook te downloaden. De volgorde van toewijzing staat op het inschrijfformulier. Indien binnen 1 categorie meerdere inschrijvingen worden ontvangen, zal er geloot worden. De loting zal plaatsvinden in de week van 17 juni 2019, kandidaten ontvangen hiervoor een e-mail met de uitnodiging, indien van toepassing.


NOTARIS

De notaris is in dit geval Notariskantoor Gehlen. Koper kan de notaris niet kiezen.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden