Geen objecten gevonden

Start verhuur 30 woningen Noort-Syde II

Publicatiedatum: 25-09-2018

Let op: 2 oktober start de verhuur!

Noort-Syde II is een prachtige locatie voor woningbouw. De woningen worden gebouwd naast het groen van de polder, met alle voorzieningen van de binnenstad binnen handbereik. De Woningraat realiseert hier 30 energiezuinige eengezinswoningen met een netto huurprijs van €597,-.

Inschrijven voor een woning?

Vanaf 2 oktober kunt u zich via WoningNet regio Utrecht (www.woningnetregioutrecht.nl) inschrijven voor een woning. De inschrijfperiode sluit op 8 oktober om 8.00 uur in de ochtend.

Meer informatie?

In de verhuurbrochure kunt u alle informatie over de woningen en de toewijzing kunt vinden. Deze brochure kunt u hier downloaden. U kunt de brochure ook ophalen bij de servicepunten van De Woningraat.

Per blok kunt u tekeningen bekijken:

Blok A

Blok B

Blok C

Voorkom teleurstelling!

Zorg dat uw inkomensgegevens bij WoningNet kloppen. U voorkomt hiermee dat u pas na een woningaanbieding hoort dat u de woning niet mag huren of dat u niet kunt reageren terwijl dit met uw inkomen wel mag.

2 oktober informatieavond

Op 2 oktober organiseren wij een informatieavond in het Zalencentrum van de Protestantse Gemeente Oudewater. Vanaf 19.15 uur staat de koffie en thee klaar. Om 19.30 uur starten wij met een presentatie over het project. Na afloop kunt u vragen stellen over de woningen en de toewijzing.

Locatie:

Zalencentrum
Westsingel 2, 3421TJ, Oudewater

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden