Officiële opening Thomashuis Lopik feestelijk gevierd met meer dan 150 bezoekers

Publicatiedatum: 22-05-2019

 

 

De eerste bewoners hebben alweer een tijdje geleden hun intrek genomen in het Thomashuis Lopik. Op 1 juni 2018 zijn de eerste 4 bewoners samen met Lenie Schipper en Marianne van den Bogart gaan wonen aan de Rietkraag 15-17. Ondertussen zijn er van de negen kamers, zes kamers bewoond.

Het feest op 18 mei
Tijd om de opening een officieel tintje te geven. In aanwezigheid van de bewoners, familie, buurtbewoners en vrienden hebben Wethouder Johan van Everdingen en Teuntje van Putten, de zus van Thomas, een schilderij onthuld. Op het schilderij staan de bewoners afgebeeld. Naast Peter Prins, die een woordje sprak namens De Drie Notenboomen was ook Martin Schrijver, projectmanager van De Woningraat aanwezig om alle bewoners veel geluk te wensen.

Wat is een Thomashuis?
Een Thomashuis is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. De Drie Notenboomen is de organisatie waar Thomashuizen onder vallen. De bewoners en de verantwoordelijke zorgondernemers (franchisers) wonen er op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen. Lenie Schipper en Marianne van den Bogart zijn de zorgondernemers van het Thomashuis in Lopik. Ze huren het huis van De Woningraat. De Woningraat heeft de ruimtes netjes opgeknapt voor de nieuwe bewoners.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden