Marieke Teitink nieuwe directeur-bestuurder De Woningraat

Publicatiedatum: 01-05-2019

 

Onze directeur-bestuurder Karl Lissendorp gaat per 1 juli 2019 met vervroegd pensioen. Eind 2018 zijn wij daarom gestart met de werving en selectie van een nieuwe directeur-bestuurder.

De Woningraat
Wij zijn een relatief kleine woningbouwvereniging in het Groene Hart. Met veel zorg werken wij aan de volkshuisvesting in Oudewater, Lopik en Benschop. Onze kernwaarden zijn; klantgericht, betrokken, ambitieus, flexibel en professioneel. Deze kernwaarden omschrijven de manier waarop wij werken.
Een nieuwe directeur-bestuurder moet goed bij de organisatie passen.

Selectie
Bij de selectie van de nieuwe directeur-bestuurder is de organisatie betrokken. Dit was prettig, want een goede klik is belangrijk in een kleine organisatie. Marieke Teitink is benoemd tot de nieuwe directeur-bestuurder bij De Woningraat. Wij zijn ervan overtuigd dat Marieke als persoon goed past bij de organisatie. Zij heeft veel ervaring bij corporaties in Zeist en Nieuwegein. Marieke heeft een sterke focus op huurders en wil graag samen met anderen de dienstverlening van De Woningraat beter maken.

Start
Marieke gaat starten per 1 juni 2019. De eerste weken zal Karl Lissendorp nog aanwezig zijn om de werkzaamheden over te dragen. Wij wensen Marieke Teitink veel succes!

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden