Locatie de Akker 41-43

Publicatiedatum: 13-04-2021

Beelden eerste studie en ruimte voor meedenken buurtbewoners

De Woningraat en gemeente Lopik hebben gisteren een informatie / meedenkmoment georganiseerd voor bewoners rond locatie De Akker 41-43 en overige geïnteresseerden.

Eerste resultaten van de studie in beeld

De Woningraat en gemeente Lopik hebben de wens om sociale huurappartementen op deze locatie te ontwikkelen. Er is namelijk een grote vraag naar appartementen. Er is een (massa)studie gemaakt van wat voor gebouw er mogelijk zou passen op de locatie. Met behulp van 2 grote platen hebben we laten zien wat de eerste resultaten zijn. Bewoners hebben vragen kunnen stellen, zorgen kunnen uiten en ideeën kunnen delen.

Eerste stap

De Woningraat en gemeente Lopik hebben ervoor gekozen om zo vroeg mogelijk inwoners te betrekken, eerder dan doorgaans gebruikelijk is. Dit geeft inwoners de kans om mee te denken. Het grote aantal opmerkingen en ideeën zijn tijdens de kramenmarkt, op grote platen geplakt. We nemen de opmerkingen mee in de verdere uitwerking van de studie.

Vervolg

We willen iedereen die heeft meegedacht, hartelijk bedanken voor hun tijd en inzet! Het heeft ons van waardevolle input voorzien. We gaan nu verder met de uitwerking van de studie. Als we weer wat kunnen laten zien, zullen we dit weer delen met de buurt. In het hele traject zullen er nog meer momenten komen voor de buurt om mee te denken.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden