Huurders in Lopik kiezen voor zonnepanelen

Publicatiedatum: 12-10-2020

 

Deze maand staan bijna 300 huishoudens in Lopik voor de keuze: zonnepanelen of niet? Huurders van De Woningraat kunnen zonnepanelen laten installeren op het dak van hun woning, zodat ze kunnen profiteren van goedkope, zelfopgewekte zonnestroom. Zonnepanelen dragen op die manier bij aan het milieu en lagere woonlasten. Dat laatste is juist in deze tijd, waarin de gevolgen van de Coronacrisis nog onduidelijk zijn, erg belangrijk.

Besparing gemiddeld €150,- per jaar

Huishoudens die kiezen voor zonnepanelen besparen gemiddeld €150,- per jaar op de energierekening. Ze betalen alleen voor de stroom die ze gebruiken en die door de zonnepanelen is opgewekt. De besparing komt voort uit het lage zonnestroomtarief van 16,5 cent per kWh. Er zijn geen verdere kosten aan de zonnepanelen verbonden.

De Woningraat werkt sinds 2015 samen met Stichting Wocozon om dit te realiseren. Stichting Wocozon verzorgt de installatie en het onderhoud aan de panelen.

Aanmelden kan nog!

De huurders in Lopik hebben tot 16 oktober de tijd om zich aan te melden. Tot nu toe hebben meer dan 30 huishoudens zich aangemeld.

Woont u niet in Lopik, of heeft u geen brief gehad? U kunt zich altijd aanmelden! Dit kan door contact op te nemen met De Woningraat, of direct met Stichting Wocozon.

Wilt u meer informatie?

Kijk dan eens op de website van Wocozon: www.wocozon.nl of op onze informatiepagina

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden