Feestelijke start bouw Lentehof

Publicatiedatum: 26-03-2018

De bouw van 40 appartementen is op 23 maart feestelijk van start gegaan. Wethouder Gerrit Spelt en mevrouw de Gier, lid van de Vereniging Groepswonen voor Ouderen, hebben de heistelling in werking gezet om de feestpaal te slaan. Voor senioren uit de gemeente Lopik is de toevoeging van deze appartementen een mooie kans om te verhuizen naar een toekomstbestendige woning.

Mooi resultaat van samenwerking

De Woningraat (voorheen o.a. Woningbouwvereniging Lopik) realiseert het gebouw. Dit was niet mogelijk geweest zonder de inzet van gemeente Lopik. Daarnaast heeft Groepswonen voor Ouderen een rol gespeeld. Deze groep heeft het belang van appartementen voor senioren in Lopik benadrukt. In het gebouw gaan leden van deze groep 13 appartementen huren. De toewijzing aan leden van groepswonen is eenmalig. Als in de toekomst de huur van een appartement opgezegd wordt, dan zal de verhuur via WoningNet regio Utrecht gaan. Om de doorstroming vanuit huur eengezinswoningen in Lopik te bevorderen worden 20 appartementen met voorrang toegewezen aan huurders van De Woningraat binnen de gemeente Lopik. Voor de overige appartementen worden advertenties geplaatst in WoningNet regio Utrecht.

Verhuur

De verhuur van de meeste appartementen gaat via WoningNet regio Utrecht. Dat betekent dat er advertenties geplaatst worden op www.woningnetregioutrecht.nl geïnteresseerden kunnen dan met hun inschrijfnummer reageren. Bent u al klaar voor de start?! Zorg dat u ingeschreven staat bij WoningNet regio Utrecht of als u al ingeschreven staat, controleer dan alvast uw gegevens.

Meer informatie

Halverwege juni is een brochure beschikbaar. Hierin staat informatie over de appartementen, huurprijzen, plattegronden en informatie over de toewijzingsvolgorde. De Woningraat organiseert in juni ook een informatie inloop moment. Geïnteresseerden met vragen zijn dan van harte welkom. Binnenkort wordt de datum van het informatie inloop moment en de datum waarop de inschrijving start bekend gemaakt op www.dewoningraat.nl.

Op onze website houden we u op de hoogte van de voortgang van de bouw. Door de snelle bouwmethode zal het gebouw dit jaar al klaar zijn!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden