Corona-update

Publicatiedatum: 19-05-2020

Door het RIVM zijn extra maatregelen geadviseerd in verband met het Coronavirus. Ook bij De Woningraat passen we ons beleid hierop aan. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Aangezien wij werken met kwetsbare huishoudens, vullen wij deze richtlijnen aan met extra maatregelen om besmettingsgevaar te beperken.

Onderstaand de extra maatregelen die De Woningraat heeft genomen en die direct van toepassing zijn;

Bereikbaarheid
In verband met het Coronavirus zijn onze kantoren gesloten voor bezoek tot en met vooralsnog 1 juli 2020.

Telefonisch; wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 12:30 uur op telefoonnummer 085 – 210 19 10.

Per mail; u kunt ons een e-mailbericht sturen via infodewoningraatnl

Spoedeisende reparatieverzoeken kunt u 24 uur per dag telefonisch doorgeven via 085- 210 19 10, u wordt doorverbonden met onze wachtdienst.

Klantcontacten
Alleen bij spoed reparatieverzoeken komen medewerkers van De Woningraat of derden in opdracht van De Woningraat bij u langs. Zij zullen u voorafgaand vragen of u lichte klachten heeft zoals verkoudheid, hoesten of koorts. Is dit het geval, wordt de afspraak telefonisch gehouden of uitgesteld tot een later tijdstip. Is dit niet mogelijk, wordt er gekeken naar een maatafspraak.

Wij begrijpen dat deze maatregelen zeer ingrijpend zijn maar zijn van mening dat deze recht doen aan de ernst van de situatie.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden