Bouw 30 eengezinswoningen Noort Syde II Oudewater

Publicatiedatum: 14-08-2018

Let op de verhuur start september/oktober!

De Woningraat realiseert in Oudewater, 30 eengezinswoningen met een huurprijs in de sociale sector. De woningen worden gebouwd met een snelle bouwmethode. In de eerste weken was er al flinke voortgang te zien. Na de bouwvakantie kunnen we een definitieve planning geven van de oplevering. De verwachting is nu dat de woningen eind dit jaar of begin volgend jaar klaar zijn.

Verhuur

Oudewater maakt gebruik van de mogelijkheid om bij wijze van experiment de regels aan te passen voor de toewijzing van de 30 nieuwe huurwoningen. Oudewaternaren die een huurwoning van De Woningraat achterlaten, komen als eerste in aanmerking voor een woning. Overige inwoners uit de gemeente Oudewater krijgen daarna nog voorrang bij de toewijzing voordat woningzoekenden uit andere gemeenten in aanmerking komen. De verhuur start eind september/begin oktober. Zodra bekend is wanneer de inschrijfperiode voor de woningen is, dan informeren wij hierover op onze website.  

Voorkom teleurstelling!

Inschrijven voor de woningen kan tijdens de inschrijfperiode via WoningNet regio Utrecht. Zorg dat al uw gegevens bij WoningNet kloppen, ook uw inkomensgegevens. U voorkomt hiermee dat u pas na een woningaanbieding hoort dat u de woning niet mag huren of dat u niet kunt reageren terwijl dit met uw inkomen wel mag. Wanneer u inlogt, bepaalt de website automatisch op basis van uw gegevens op welke woningen u kunt reageren. U hoeft dus niet zelf na te gaan of u wel kunt reageren.

Meer informatie

Meer informatie over de woningen, toewijzing en de huurprijzen zal rond de start van de inschrijfperiode aanwezig zijn. Deze informatie kunt u dan ook vinden op onze website.   

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden